Byggservice

FLEX genomför mer än 500 små och stora projekt per år och vi erbjuder samma höga kvalitet och stora engagemang oavsett om du behöver en enstaka dörr eller vill inreda ett helt kontor.

Våra montageledare och montörer finns fördelade på våra regioner – Örebro, Stockholm, Göteborg och Malmö – för att vara nära våra kunder och kan exempelvis hjälpa dig med:

  • Dörrar
  • Väggar
  • Undertak
  • Olika typer av rum
  • Ombyggnation

Vi inleder med ett kundbesök där vi ger råd och information utifrån den byggservice du önskar och de förutsättningar som finns och återkommer sedan snabbt med en prisuppgift. När det är dags för beställning träffar du samma person igen, vilket ger kontinuitet i projektet, och eftersom FLEX använder sig av eget montage vet du att det alltid är specialister som utför jobbet.

Alla våra montörer och montageledare har lång yrkeserfarenhet och tar med sin gedigna kunskap inom byggnation alltid hänsyn till faktorer såsom vad utrymmet är tänkt till och vilka ljudvärden som krävs för att det ska fungera, hur ventilation och andra funktioner påverkas av den tänkta åtgärden samt vilket material/utförande som passar utrymmet och behoven bäst. Den rådgivande delen är viktig för oss: vi vill att slutresultatet ska bli bra för kunden och vi har expertisen som behövs för att kunna säkerställa det.

Kontakta oss och berätta hur du vill förnya dina lokaler så kommer vi gemensamt fram till den optimala lösningen.