Dörrar

FLEX FRAMELESS och FLEX GLASSLINE

Portaler - Flex Frameless

Portaler – Flex Frameless

Med sin helt släta utsida är FLEX FRAMELESS vår exklusivaste dörrportal. Dörren utgör en integrerad del av väggen, utan synliga karmar och gångjärn, och dörrbladet livar med portalens utsida.

FLEX FRAMELESS -G

Portaler - Flex Frameless -G

Portaler – Flex Frameless -G

FLEX FRAMELESS -G är en portal med helglasat dörrblad och diskreta gångjärn som ger en helt slät yta. Dörren utgör därmed en integrerad del av väggen vilket ger ett elegant, exklusivt och harmoniskt utseende.

FLEX FRAME och FLEX GLASSLINE

Portaler - Flex Frame

Portaler – Flex Frame

FLEX FRAME är en modern dörrportal med höga ljudvärden, synlig karm och indraget dörrblad med eller utan glasurtag. Överstycket kan utföras som tätt, glasat eller överluftsdon och portalen målas eller faneras enligt önskemål.

FLEX DOOR

Glasdörrar - Flex Door

Glasdörrar – Flex Door

Under samlingsnamnet FLEX DOOR erbjuder vi ett komplett utbud av moderna dörrar, traditionella spegeldörrar, pardörrar och måttbeställda dörrar, med eller utan glasparti.

FLEX GLASSDOOR

Glasdörrar - Flex Glassdoor

Glasdörrar – Flex Glassdoor

Med FLEX GLASSDOOR skapar du öppenhet och avskildhet i en rad olika kombinationer där den eleganta designen samspelar med ett visuellt öppet intryck.

FLEX GLASSDOOR -A och FLEX GLASSLINE

Glasdörrar - Flex Glassdoor -A

Glasdörrar – Flex Glassdoor -A

Genom FLEX GLASSDOOR -A med aluminiumkarm uppnår du det bästa av två världar: öppenhet genom glaset och ljudkrav genom karmen.

FLEX SLIDEDOOR -G och FLEX GLASSLINE

Skjutdörrar - Flex Slidedoor -G

Skjutdörrar – Flex Slidedoor -G

Med en skjutdörr i härdat säkerhetsglas drar ni nytta av skjutdörrens platsbesparande egenskaper och njuter samtidigt av glasets öppna, inkluderande uttryck.

slidedoor

Skjutdörrar - Flex Slidedoor -W

Skjutdörrar – Flex Slidedoor -W

I tillägg till skjutdörrens platsbesparande egenskaper, förenar FLEX SLIDEDOOR -W glasets öppna, eleganta uttryck med den gedigna och lyxiga känslan hos trä.