Seco Tools, Fagersta

FLEX är med när Seco Tools, ett internationellt industriföretag som finns representerade i mer än 75 länder världen över, både bygger om och bygger till huvudkontorets lokaler i Fagersta. Den första etappen genomfördes 2020 och den andra etappen är i full gång.

”Till det här projektet levererar och monterar vi FLEX GLASSLINE i kombination med FRAME portaler och PLAINLINE täta väggar. Det är även mycket roligt att vi fick montera så mycket glasräcken i vårt system FLEX RAILING då det är en produkt som vi har tagit in i vårt sortiment under de senaste åren och som vi märkt blivit mycket populär”, säger Lars-Erik Erbro, projektsäljare och regionchef för Region Mellan.

Konferensrummen som arkitekterna ritat för Seco Tools bjuder på en spännande designdetalj i form av rundade täta hörn. ”Rundade hörn i glas har kommit mer och mer, men att göra det med täta väggar så här är mer ovanligt. Det ger en rolig och speciell effekt!” säger Lars-Erik.

PROJEKTFAKTA

PROJEKTNAMN
Seco Tools Etapp 1 Fagersta

HYRESGÄST
Seco Tools AB, Björnbacksvägen 2 737 82 Fagersta

ARKITEKT

FASTIGHETSÄGARE
Seco Tools AB, Björnbacksvägen 2 737 82 Fagersta

BYGGÅR
2022-

PRODUKTER
FLEX GLASSLINE
FLEX FRAME
FLEX PLAINLINE
FLEX DOOR
FLEX RAILING

MILJÖ OCH DEMONTERBARHET  

Demonterbarhet är flexibilitet och miljöhänsyn i ett.

När nya hyresgäster flyttar in eller verksamhetens behov förändras behöver kontorsmiljön också anpassas. Våra systemväggar är flexibla och kan demonteras, flyttas eller ändras lika enkelt som de monteras upp första gången. Lösningen ni väljer är alltså rätt, oavsett hur ofta era inredningsbehov förändras.

Läs mer »