Priorn, Malmö

Mitt i centrala Malmö, med Triangeln och Gamla IP som grannar, står nybyggda Priorn som en visuell länk mellan den äldre och den nyare bebyggelsen i området. Med flexibla kontorsinredningar och ett starkt hållbarhetsfokus är Priorn ett attraktivt tillskott i Malmös kontorsutbud.

När Priorn skulle byggas var en av grundidéerna för fastighetsägaren Vasakronan att knyta ihop grannskapet historiskt och visuellt. Den fina, centrala platsen förhåller sig å ena sidan till stora, fristående fastigheter som Operan och Malmö Konsthall och å andra sidan till lägre bostadshus. Därmed blev Priorn en viktig punkt för att knyta ihop de stora solitärerna och de mindre bostadshusen, vilket arkitekterna på White tog fasta på – inte minst genom att förhålla sig till materialen som finns i kvarteret.

PROJEKTFAKTA

PROJEKTNAMN
Priorn

HYRESGÄST
Region Skåne Minneskliniken,
COWI, Eon Wind

FASTIGHETSÄGARE
Vasakronan

BYGGÅR
2018-2020

PRODUKTER
FLEX GLASSLINE
FLEX WOODLINE
FLEX PLAINLINE
FLEX FRAMELESS
FLEX SLIDEDOOR -W

MILJÖ OCH DEMONTERBARHET  

Demonterbarhet är flexibilitet och miljöhänsyn i ett.

När nya hyresgäster flyttar in eller verksamhetens behov förändras behöver kontorsmiljön också anpassas. Våra systemväggar är flexibla och kan demonteras, flyttas eller ändras lika enkelt som de monteras upp första gången. Lösningen ni väljer är alltså rätt, oavsett hur ofta era inredningsbehov förändras.

Läs mer »