30
maj

Flex ribbvägg – nyhet i sortimentet

FLEX RIBBVÄGG är ett nytt spännande väggsystem som kombinerar livfulla ytskikt och stilfull funktionalitet. Materialet ger en härlig akustik i en mängd olika lokaler, där lösningen består av ribbor som tillverkas av massivt trä eller träfibergips. FLEX RIBBVÄGG är enkelt att montera och klarar dagens hårda krav på brand.

30
maj

Lyckat ”Shoffice” hos AJ produkter i Sickla

När AJ Produkter i Sickla skulle flytta showroom och kontor fick FLEX uppdraget att bygga både konferenslokaler och fokusrum i vad som till en början var ett betongskal. Resultatet blev en tilltalande miljö där fanerade träväggar kompletterades med glasdörrar och glasväggar. En elegant lösning som gett AJ Produkter både fungerande mötesplatser och lugna arbetsytor.

1
dec

Gammalt möter nytt hos IMI Hydronic

IMI Hydronic i Ljung anlitade FLEX i samband med en ombyggnad av kontoren. Här var uppdraget att skapa en industriell miljö i den gamla, engelska stilen med glaspartier som skulle bli en naturlig del av lokalerna. Resultatet blev ljusare och gladare rum som gett en fräsch och trevlig miljö att arbeta i.

1
dec

Möt vårt admin-team

Fyra personer som förutom HR, lönehantering, redovisning och mycket annat även har hand om det praktiska som rör FLEX lokaler.

1
dec

Hur påverkas vi av öppna konotor?

Det öppna kontorslandskapet påverkar oss genom ljud och rörelse, där störande miljöer gör att många tappar fokus på arbetet. Förlorad koncentration tar tid att få tillbaka, vilket leder till frustration och minskad produktivitet. Den bristande arbetsron är ett problem som blivit tydligare i samband med övergången till distansarbete och måste uppmärksammas av arbetsgivare.

1
dec

På gång: Årets Arkitekträffar

Det är dags för de uppskattade arkitektträffarna som i slutet av november till början av december varje år går av stapeln i Stockholm, Malmö, Göteborg och Umeå. ”Träffarna drivs tillsammans av nio olika företag, som har samma målgrupper men inte konkurrerar med produkterna” berättar Kenneth Andersson, regionchef och projektsäljare för FLEX Region Syd. Det är ett stort event som drar
Read more