19
apr

Projektsäljare Stockholm

Är du en säljare och har erfarenhet från byggbranschen? Hos Flex bygger du relationer, hjälper till med tekniska lösningar och är med under pågående projekt. 

2
feb

Projektberedare till FLEX

Är du vår nya medarbetare? FLEX Interior Systems söker nu projektberedare med sinne för smarta lösningar och systematiskt arbete i Örebro.

21
dec

Vi på FLEX önskar er en riktigt god jul, ett gott nytt år

Vi på FLEX önskar er en riktigt god jul, ett gott nytt år och allt det bästa inför det nya året!

21
dec

Årets upplaga av Arkitektinfos Jullunch är nu avslutad

Årets upplaga av Arkitektinfos Jullunch är nu avslutad och vi vill tacka alla gäster som besökte oss! Under dessa dagar har närmare 2000 besökare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå träffat branschkollegor, informerat sig om produktnyheter och knutit kontakter – allt avrundat med ett härligt julbord.

21
dec

Med Flex modulbyggda systemväggar sparar du tid, pengar och miljö

Med våra modulbyggda systemväggar sparar du tid, pengar och miljö. Våra modulbyggda system är byggda för flexibilitet och lämpar sig utmärkt för återbruk med upp till 100%.

30
maj

Flex ribbvägg – nyhet i sortimentet

FLEX RIBBVÄGG är ett nytt spännande väggsystem som kombinerar livfulla ytskikt och stilfull funktionalitet. Materialet ger en härlig akustik i en mängd olika lokaler, där lösningen består av ribbor som tillverkas av massivt trä eller träfibergips. FLEX RIBBVÄGG är enkelt att montera och klarar dagens hårda krav på brand.