Projektberedare till FLEX

FLEX är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Företaget grundades 1973 och ägs sedan 1989 av familjen Johnsson via bolaget FLEX Group AB.

Företaget har byggts på kunskap och kompetens inom byggbranschen och systemväggspro-dukter som företaget efter hand utvecklat och vidareutvecklat.

Vi bedriver verksamhet i hela Sverige med huvudkontor och logistikcenter i Örebro och reg-ionkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Projektberedare

Är du vår nya medarbetare? FLEX Interior Systems söker nu projektberedare med sinne för smarta lösningar och systematiskt arbete i Örebro.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektberedare är du delaktig i projektet hela vägen från offert till uppföljning. Du är med i offertkalkyleringen, skapar kompletta handlingar i Autocad och Bluebeam, hanterar materialåtgång och leveransplaner.

Som projektberedare har du kontinuerlig kontakt med företagets säljare, logistikcenter, leverantörer, arkitekter och beställare för att kommunicera, kontrollera och följa upp det planerade monteringsarbetet.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har några års erfarenhet i byggbranschen. Du är genuint intresserad av produkter och metod- och processutveckling. Med ett kreativt drag och gott sinne för detaljer gillar du också att komma på nya, smarta lösningar som är till nytta för både kunden och företaget.
Genom din utpräglade vi-känsla, ditt engagemang och ditt driv passar du bra in i en organisation där teamkänsla och kvalitet värdesätts högt.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2024-04-15, så se till att skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag till Håkan Johnsson mail: h.johnsson@flex.se