Flex ribbvägg – nyhet i sortimentet

En funktionell förening av traditionellt hantverk och moderna matrial

FLEX RIBBVÄGG är en ny spännande produkt som utgör ett perfekt komplement till vårt befintliga sortiment. Väggsystemet kombinerar livfulla ytskikt och stilfull funktionalitet, samtidigt som det ger en härlig akustik i en mängd olika lokaler och miljöer. Lösningen består av ribbor som tillverkas av massivt trä eller träfibergips. Ribborna kan förses med ett ytskikt av folie eller träfaner i olika kulörer och utföranden, vilket ger möjlighet att anpassa väggsystemet enligt tycke och smak.

Gipskärnan i FLEX RIBBVÄGG ger ett system som klarar dagens hårda krav på brand och miljö. Dessutom bidrar ribborna lite eller obetydligt till rökutveckling, samtidigt som de inte orsakar flammande partiklar eller droppar vid brand.

Ribborna monteras enkelt upp på vägg och ger ett helt osynligt montage tack vare en aluminiumprofil som ger en dold infästning. Konstruktionen kan också förses med en akustikduk som monteras på vägg före ribborna.

För mer produktinformation, besök vår hemsida www.flex.se.