På gång: E.ON:s nya huvudkontor i Malmö

När Skanska bygger E.ON:s nya nordiska huvudkontor är FLEX med och skapar de nya arbetsplatserna!

Projektet består av två huskroppar, hus 1 och hus 2, på vardera 9 våningar. ”Det är ett väldigt stort projekt och vi inreder hela huskropparna”, säger Magnus Axenklev, projektsäljare på FLEX Region Syd. ”Det är Skanska som bygger och Castellum som är fastighetsägare. Just nu har vi i princip påbörjat jobbet och vi kommer att hålla på till slutet av oktober. Sedan ska kontoret tas i bruk under första kvartalet 2023.”

Huset, som ligger i Nyhamnen i närheten av Malmö centralstation, kommer att certifieras enligt både Breeam och WELL och produkterna som FLEX levererar och monterar är GLASSLINE och FRAMELESS-portaler i olika kulörer och fanér. ”Det är jätteroligt att vara med i det här projektet. Vi har samarbetat med Skanska i många projekt och de är alltid väldigt bra att ha att göra med!” avslutar Magnus Axenklev.