En snyggt inredd samlingsplats för arbete, träning och mat

Lindesbergs Padelcenter inrymmer, förutom Lindesbergs Byggs nya, stilrena kontor, en samlingsplats där besökarna kan träna, relaxa och äta.

När Lindesbergs bygg skulle bygga nya, större kontorslokaler åt sig själva skapade de samtidigt en samlingsplats med flera funktioner. ”När vi startade var det vårt kontor och padelhallen som var dragplåstret. Sedan kompletterade vi planerna med en shop för utrustning, gym, restaurang och även en uthyrningsdel av kontorslokalerna”, berättar Johan Svensson, ägare och VD på Lindesbergs Bygg.

I padelhallen valde man att använda trä, som ger en varmare känsla än metall. Kontorsdelen är också vackert inredd med glas och trä. ”Ja, vi gillar trä! Vi tog in offerter på inredningen och valde FLEX eftersom de erbjöd det vi ville ha materialmässigt till ett bra pris. Vi har även jobbat med FLEX tidigare och känner deras produkter”, säger Johan Svensson.

Glas och svartlaserad ask

Kontoren är placerade på övervåningen i centret och FLEX inredde hela kontorsdelen. ”Vi levererade även alla dörrar till övriga utrymmen, och mellan banorna och bastun monterade vi brandglaspartier. Vårt systerföretag Lindström undertak var också med och monterade alla undertak i både kontoren och padelhallen”, säger Peter Olsson, projektsäljare på FLEX och fortsätter: ”Kontoren inreddes med FLEX Glassline och FLEX Framless-partier i svartlaserad ask. Det blev väldigt snyggt! Det är över huvud taget en fin, genomtänkt design på hela bygget och det är väldigt roligt att vara med på en sådan här resa. Vi har jobbat ihop med Lindesbergs Bygg många gånger och det fungerar alltid väldigt bra!”

”Vi startade i mars förra året och flyttade in nu i februari. Bygget flöt på bra trots en ganska tajt tidsplan och vi knöt ihop det bra tillsammans. Nu är vi igång med nästa projekt, som handlar om kontorsanpassningar, tillsammans med FLEX,” avslutar Johan Svensson.