Nytt huvudkontor i Örebro

Nu bygger vi nytt huvudkontor!

Bygget är i full gång och till hösten flyttar FLEX huvudkontor från Boställsvägen till Skjutbanevägen, där Logistikcentralen redan är belägen.

I de nya lokalerna som nu byggs i anslutning till den befintliga Logistikcentralen kommer både FLEX och systerföretaget Lindström undertak att sitta. ”Det är en viktig del för oss, att få ihop hela kontoret och logistikcentralen på det här sättet. Vi kommer närmare varandra, vilket både underlättar arbetet och fördjupar vi-känslan i företaget, och det blir även enklare för montörerna att besöka kontoret”, säger Håkan Johnsson, VD på FLEX.

När den nya byggnaden inreds utför FLEX och Lindström undertak arbetet gemensamt, och kontorslokalerna kommer självklart att inredas med produkter från de båda systerföretagen. ”Ja, det blir till exempel Glassline, Woodline och ribbpaneler. Det känns extra roligt att vi skapar vårt nya gemensamma huvudkontor tillsammans och vi ser fram emot att flytta dit efter sommaren!” avslutar Håkan Johnsson.