VD har ordet

”När sommaren nu officiellt är slut och höstens aktiviteter är i gång är det med glädje jag tittar på de stora och små projekt som vi är och kommer vara en del av framöver. Som alltid är det en spännande mix av projekt – olika omfattning, olika aktörer och partners, olika visioner – och som ett par exempel kan nämnas Kvarteret Eden i Malmö som redan är igång, Kvarteret Nattugglan i Stockholm som går i höst och arbetet med den nya domstolsbyggnaden i Malmö som startar i vinter och kommer pågå långt in på nästa år. IT-huset i Örebro är ett annat spännande projekt där vi i samarbete med vårt systerbolag Lindström Undertak levererar en helhetslösning med både väggar och undertak. Vi kommer att berätta mer om våra olika projekt längre fram, så håll ögonen öppna.

Produktnyheter
En av våra styrkor här på FLEX är att vi verkligen tycker om att hjälpa våra kunder förverkliga sina visioner – och att hjälpa dem se lösningar som de kanske inte ens hade tänkt på. Därför jobbar vi kontinuerligt med att ta fram nya produkter och att vidareutveckla de befintliga. Nyligen genomförde vi till exempel de sista testerna på en ny version av GLASSLINE SOUND – en dubbelglasvägg med ett labbvärde på hela 50dB som passar perfekt för de ökade ljudkraven i kontorsmiljöer. Och vad gäller täta väggar utökar vi nu sortimentet med Ribbpaneler, något som vi ser en ökad efterfrågan på. Den varma, stilrena designen och de goda akustikegenskaperna är två av fördelarna med ribbpaneler och vi ser fram emot att använda dessa i våra projekt framöver.

Arkitektinfos omtyckta och välbesökta julevent, som förra året fick hållas digitalt, är naturligtvis ett utmärkt tillfälle för att ta del av nya produkter som dessa och jag tror att ni alla instämmer när jag hoppas att läget ska vara sådant att vi kan träffas på plats i år.

Ny adress!
Vårt interna utvecklingsarbete fortsätter också, och efter årsskiftet byter vi adress på två av våra kontor. I Örebro flyttar kontoret så att det ligger i anslutning till vårt logistikcenter och i Stockholm får kontoret nya lokaler i anslutning till vårt systerbolag Perakustik. Att på det här sättet skapa sammanhållna helheter och fördjupade samarbeten är något vi ser mycket positivt på. Under året har vi också gjort flera nyrekryteringar, nu senast i Stockholm där vi ser att marknaden växer. Det är överlag en positiv utveckling i branschen och för företaget med många projekt och förfrågningar och vi ser ljust på framtiden.”

Håkan Johnsson,
VD FLEX Interior Systems