Montage av runda hörn och FLEX RAILING hos Seco Tools i Fagersta

FLEX är med när Seco Tools, ett internationellt industriföretag som finns representerade i mer än 75 länder världen över, både bygger om och bygger till huvudkontorets lokaler i Fagersta. Den första etappen genomfördes 2020 och den andra etappen är i full gång.

”Till det här projektet levererar och monterar vi FLEX GLASSLINE i kombination med FRAME portaler och PLAINLINE täta väggar. Det är även mycket roligt att vi fick montera så mycket glasräcken i vårt system FLEX RAILING då det är en produkt som vi har tagit in i vårt sortiment under de senaste åren och som vi märkt blivit mycket populär”, säger Lars-Erik Erbro, projektsäljare och regionchef för Region Mellan.

Konferensrummen som arkitekterna ritat för Seco Tools bjuder på en spännande designdetalj i form av rundade täta hörn. ”Rundade hörn i glas har kommit mer och mer, men att göra det med täta väggar så här är mer ovanligt. Det ger en rolig och speciell effekt!” säger Lars-Erik.

I de tillbyggda lokalerna är det 3,5 meter i takhöjd och konferensrummens glasväggar som är hela 2,7 meter höga ger ett fantastiskt ljus och skapar en härlig känsla av rymd i kontorslokalerna.

”Det blir verkligen snyggt med det höga glaset! Vi har även monterat väggskärmarna ovan FLEX GLASSLINE-partierna vilket gjort att vi haft kontroll över glas- och dörrhöjder själva. Det gör att projektet flyter på ett smidigt sätt hela vägen”, berättar Lars-Erik och avslutar: ”Tillbyggnaden av huvudkontoret är ett stort och intressant projekt. Vi har jobbat med Seco Tools under ett flertal år och det är alltid väldigt positivt när vi får återkommande uppdrag av våra kunder!”