Lokaler för utbildning och kontor: Till våren är vi med och bygger Bas Barkarby

Våren 2019 drog Atrium Ljungbergs bygge av Bas Barkarby igång och under våren 2021 är FLEX med och inreder kontor och utbildningslokaler i det nya, multifunktionella kvarteret.

Barkarby är centrum för en rad spännande utvecklingsprojekt och Bas blir områdets nya mötesplats för lärande, kultur och näringsliv. I Bas Barkarby är samverkan ledordet och byggnaden kommer inhysa gymnasieskola, multihall för idrott och större evenemang, bibliotek, konsthall, kontor, restaurang och gym. Byggnaden består av en högdel om 14 våningar och en lägre huvuddel där bland annat utbildningalokalerna är belägna.

”Avtalet skrevs redan 2019 och det är naturligtvis fint att veta så tidigt att vi har beläggning med ett stort projekt för våren 2021, det är en fantastisk känsla”, säger Andreas Jonsson, regionchef på FLEX Region Stockholm.

Till Bas Barkarby kommer FLEX att leverera och montera FLEX GLASSLINE med olika ljudkrav och FLEX FRAMELESS dörrportal i ekfanér. Byggstart sker till våren och inflyttning är planerad från årsskiftet 2021/2022.

”Vi har jobbat mycket med Atrium Ljungberg genom åren och det är väldigt roligt att vi får fortsatt förtroende på det här sättet”, avslutar Andreas.

Mer information om Bas Barkarby hittar du på projektets hemsida, basbarkarby.se.