Ny Factory-dörr senaste tillskottet i FLEX glas-sortiment

Vår populära FLEX GLASSLINE FACTORY utökas nu med matchande dörr.

FACTORY är en av våra populäraste produkter och det är med glädje som vi nu kan erbjuda en matchande glasdörr – FLEX GLASSDOOR A FACTORY – i både enkel- och pardörrsutförande.

Med sina aluminiumprofiler i spröjsad stil är FACTORY en vidareutveckling av GLASSLINE. Den togs fram i samarbete med Jakobssons Möbler i Örebro som önskade sig en rutig glasvägg med industrilook och har sedan dess använts i flera större och mindre projekt, däribland Castellums EMINENT i Malmö.

FLEX GLASSLINE FACTORY ger kontoret en modern industrikänsla där resultatet blir en miljö som låter ombonad trivsel och intresseväckande design gå hand i hand med glasets inbjudande och inkluderande egenskaper.

Du kan läsa mer om FLEX GLASSLINE FACTORY här: Produktsida Factory, Eminent och Jakobssons möbler.

FAKTA

FLEX GLASSLINE FACTORY är en helglasad systemvägg med aluminiumprofiler i spröjsad design som ger ett industriinspirerat uttryck. Glasskivorna kan screentryckas eller folieras. Aluminiumprofilen kan naturanodiseras eller lackeras i valfri kulör. Kombinera till exempel med nya FLEX GLASSDOOR A FACTORY som enkeldörr eller pardörr.