Månadens FLEXare: Sebastian Sanchez

Månadens FLEXare:

Sebastian Sanchez
Montör och lagbas, Region Mitt

Berätta om ditt arbete; hur ser en typisk arbetsdag ut?

Ja du, det finns egentligen inga typiska arbetsdagar när man jobbar som montör. Det är variation hela tiden och det är det roligaste med jobbet! Jag utgår från Örebro, men vi som är anställda i Region Mitt kan åka på uppdrag nästan var som helst i landet. Vi reser en hel del både i vår region – till exempel till Gävle, Falun, Jönköping och Karlstad – och till de andra regionerna.

Vilka fördelar ser du med ditt jobb?
Jag trivs bra med jobbet här på FLEX, det är bra stämning och det är positivt med de många olika uppdragen. Att inte göra samma sak hela tiden. Det är även roligt att åka runt och se nya saker och platser. Vi har stor frihet att lägga upp vårt jobb och får ta eget ansvar. Alla uppdrag har sina fördelar, men stora projekt är extra roliga, tycker jag.

Hur länge har du jobbat på FLEX?
Jag började här direkt efter gymnasiet och har varit på FLEX i snart sju år nu. De första två åren gick jag som lärling och nu är jag lagbas. Det är en roll jag gillar, och i framtiden får vi se hur min yrkesroll utvecklas vidare.

Varför blev det just byggbranschen?
Jag har alltid tyckt att bygg är roligt och jobbade extra inom det redan när jag gick på högstadiet, så det blev ett självklart val. Jag gillar att bygga och fixa även på fritiden och det vore riktigt roligt att renovera eller bygga ett eget hus i framtiden – det ser jag fram emot!