Nya förutsättningar? FLEX väggsystem är demonterbara!

Demonterbarhet är flexibilitet och miljöhänsyn i ett.

När nya hyresgäster flyttar in eller verksamhetens behov förändras behöver kontorsmiljön också anpassas. Våra systemväggar är flexibla och kan demonteras, flyttas eller ändras lika enkelt som de monteras upp första gången. Lösningen ni väljer är alltså rätt, oavsett hur ofta era inredningsbehov förändras.

Alla delar i FLEX systemväggar prefabriceras och ytbehandlas i våra produktionsanläggningar där de bästa förutsättningarna för en rationell, kvalitetssäkrad och miljövänlig produktion finns. Därefter monteras komponenterna på plats av våra specialutbildade montörer. Den här processen är kostnadseffektiv redan från start och de ekonomiska fördelarna fortsätter sedan öka i takt med att nya behov uppstår och ni behöver anpassa era lokaler.

Ombyggnads- och ändringsarbetena utförs också av våra montörer och eftersom det varken blir byggdamm, målarfärgslukt eller buller kan vi arbeta i lokalen utan att hyresgästen störs.

Med FLEX systemväggar får ni en optimal lösning utifrån både dagens och morgondagens förutsättningar. Snällt mot miljön är det också eftersom samma material kan användas om och om igen.