Produktchefen har ordet: FLEX PLAINLINE

”Det som gör FLEX PLAINLINE speciell är den nästintill osynliga skarven mellan väggskivorna och den höga ytfinishen. PLAINLINE är en tät vägg av hög kvalitet med ytskikt i målad MDF. Det kraftigare materialet gör att man inte behöver extra förstärkningar bakom när till exempel ska sätta upp en tv, och till skillnad från en tapetklädd gipsskiva eller folierad MDF, ger PLAINLINEs målade yta en exklusiv, slät finish. Väggen kan därför integreras mer i övriga snickerier än en traditionell systemvägg med gipsskiva och kan anslutas direkt mot exempelvis en dörrportal.”

”PLAINLINE monteras genom att skivorna hakas i varandra, ungefär som ett parkettgolv, och det är denna metod som ger den nästan osynliga skarven. Det gör dessutom väggen extra tät vilket ger den ett mycket högt ljudvärde, något som kunder och uppdragsgivare med höga ljudkrav uppskattar. Vi har exempelvis byggt många telefon- och mötesrum med PLAINLINE.”

”I standardutförandet är FLEX PLAINLINE vitlackerad, men kan givetvis levereras i valfri NCS-kulör eller kläs med träfaner. Den kan dessutom vara delvis glasad och även kombineras med FLEX GLASSLINE.”

– Mats Lundgren, projektchef