Lyckat samarbete grundlade långsiktig relation

Lyckat samarbete grundlade långsiktig relation

Atterfelt Fastigheter i Mölndal äger och förvaltar kommersiella fastigheter och de är en av många nöjda samarbetspartners som uppskattar de långvariga affärsrelationer som FLEX arbetar för.

Axel Atterfelt, VD för Atterfelt Fastigheter, äger och driver det lilla familjeföretaget tillsammans med sin pappa Allan som varit verksam i branschen sedan 60-talet.

”Själv har jag hållit på i tjugo år nu och vi har jobbat med FLEX i tio av dem”, berättar Axel. ”Det började 2007 när vi skulle bygga om ett 1150 kvm stort kontor här i Mölndal. Under upphandlingen var deras erbjudande mycket bättre än konkurrenternas och det projektet blev därmed vår första kontakt med FLEX. De gjorde i stort sett all inredning den gången och vi var väldigt nöjda med det lyckade samarbetet, deras goda bemötande och hur kunniga de var. De svarade helt enkelt upp mot alla våra behov.”

Sedan dess har Atterfelt Fastigheter och FLEX fortsatt samarbeta i olika mindre projekt och när Atterfelt drog igång ännu en stor ombyggnad för en tid sedan valde de åter FLEX som samarbetspartner för det omfattande projektet som beräknas löpa över närmare två år.

”Ja, vi har inte för avsikt att byta leverantör. FLEX är väldigt lätta att ha att göra med. Jag gillar den personliga kontakten och att det är så lätt för oss att påverka. De är inte alltför stora och det passar mig bra eftersom vi själva är ett litet företag. Jag är dessutom väldigt engagerad i det praktiska i ombyggnationerna och eftersom de är så flexibla är det enkelt att få igenom ändringar även när det dyker upp snabba puckar.”

I det pågående projektet, där anpassningar skall göras för en av Atterfelts befintliga hyresgäster på Hisingen i Göteborg, levererar och monterar FLEX interiören i form av väggar och glaspartier i de 4500 kvm stora kontorslokalerna. ”Det mesta är från deras standardsortiment, men när det har behövts speciallösningar så har FLEX fixat det. Dialogen med dem fungerar väldigt bra”, säger Axel och fortsätter: ”Arkitektbyrån i det här projektet kände inte till FLEX och hade först föreskrivit ett annat företag, men de är också jättenöjda med den fina finishen på deras arbete!”