Eget montage

Eget montage

Med full kontroll på hela kedjan inklusive egna montörer på plats, kvalitetssäkrar vi stora som små projekt från order till färdig installation.

I tillägg till att vi på FLEX utvecklar våra egna produkter, ofta i samarbete med kunder som vill ha olika former av speciallösningar, är det också vi som monterar våra interiörlösningar vid både ny- och ombyggnation. Eget montage innebär att vi har egna, anställda montörer och montageledare med lång erfarenhet på plats ute i landet, fördelade över våra olika regioner så att de alltid finns nära våra kunder.

– Det vanliga i branschen är att hyra in all monteringspersonal när de behövs, men kvalitetsmässigt ger det en annan, tryggare känsla med eget folk som är engagerade och känner både företaget och produkterna väl. Montaget blir effektivt och slutfinishen optimal. Vi har arbetat så här ända sedan starten 1989 och just nu rekryterar vi faktiskt fler montörer i Göteborg och Malmö för att kunna utöka våra volymer i dessa regioner, säger Håkan Johnsson, VD för FLEX Interior Systems.

I och med att vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och 14001 dokumenterar våra montörer också montageutförandet med vår egenkontroll, och genom att ansvara för hela kedjan från sälj till montage och slutkontroll på det här sättet, skapar vi en unik kontinuitet i såväl arbete som i produktion – en viktig faktor som vi får mycket positiv feedback för från våra kunder och samarbetspartners.