Tack!

Årets upplaga av Arkitektinfos Jullunch är nu avslutad och vi vill tacka alla gäster som besökte oss! Under totalt fem dagar har närmare 2000 besökare i Stockholm, Göteborg och Malmö träffat branschkollegor, informerat sig om produktnyheter och knutit kontakter – allt avrundat med ett härligt julbord.

Den traditionella Jullunchen med utställning som anordnats i nästan 30 år, och som funnits i det här formatet i 14 år, är ett samarbete mellan sju olika företag som tillsammans driver forumet arkitektinfo.com för att erbjuda nyheter och produktinformation.

”Den årliga Jullunchen är ett stort och uppskattat arrangemang där arkitekter och projekterare kan träffa många leverantörer på kort tid. Eventet blir en mötesplats där besökarna får allt från golv till tak på ett och samma ställe, de kan ställa frågor till utställarna och samtidigt umgås under avslappnade former. Det är alltid lika roligt att vara med!” berättar Joakim Newman, försäljningschef på FLEX.

Vi är väldigt glada över att vi fick träffa så många under årets Jullunch och önskar såväl återkommande som nya gäster välkomna 2017! Bokningen hittar du på arkitektinfo.com, och där finner du inom kort även en bildkavalkad från årets träffar.