JULLUNCHEN / ARKITEKTINFO

3

Tack för senast!

Stort tack till alla som kom och besökte oss på Jullunchen!

Vi önskar bjuda på en tillbakablick och tacka dig som var med på våra julluncher.

Det är lika glädjande varje år att få se att så många gäster tar sig tid att besöka vår utställning och träffa kollegor och leverantörer från branschen under dessa trivsamma former. Vi hoppas de branschnyheter du fick ta del av ger dig inspiration och möjlighet att förverkliga spännande idéer tills vi ses igen vid julbordet i december.

Vi samlade in 63 200 kronor!

Vi vill även skicka ett särskild tack till alla som har varit givmilda och skänkt värdet av sin julgran till Barncancerfonden. Tillsammans har vi skänkt 63 200 kronor till kampen mot denna sjukdom. Varje krona gör skillnad, tusen tack!

2016

Bokningen till Jullunchen 2016 öppnar igen måndagen den 14 november 2016.
Mer info & bilder:

http://www.arkitektinfo.com/nyheter/bilder-fraan-julluncherna-2015.aspx?lang=sv