Ny försäljningschef på FLEX

Joakim Newman är sedan slutet av april ny försäljningschef på FLEX Interior Systems AB. Joakim har god kunskap om branschen och gott om kontakter bland FLEX målgrupper, senast som Branch Manager vid VINK Essåplast Group, med ansvar för byggelement och fasadmaterial.

– Det känns inspirerande att få arbeta med högkvalitativa, moderna lösningar för morgondagens arbetsmiljöer. På FLEX satsar vi målmedvetet framåt, med starkt fokus på marknad och kundernas framtida behov, säger Joakim.

– Vi ska nu forma vår organisation för att göra oss ännu mer kända och arbeta i mycket nära relationer med kunderna. Det handlar framför allt om att göra våra produkter lättillgängliga. Genom att möta våra kunder mycket och ofta ska vi göra det lätt att förstå våra system och vilka möjligheter och lösningar vi kan åstadkomma.

FLEX Interior Systems styrka ligger i ett tydligt kundfokus och en flexibilitet som gör det möjligt att tillgodose kundernas behov med lösningar och produkter av mycket hög kvalitet. Branschen är i ständig förändring och ett flexibelt förhållningssätt är en viktig konkurrensfördel.

Kraven på utförande, design och flexibilitet förändras hela tiden. Tidigare anpassade man lokaler efter produkterna, som bestämde vad som gick att göra. I dag är det produkten som måste anpassas efter behovet.

– Detta gynnar oss eftersom vi snabbt kan ta fram lösningar och leverera dessa. Vi kommer inom kort att presentera ett nytt sätt att se på olika arbetsmiljöer som kommer att väcka intresse på många håll. Vår målsättning är att bli kända som det enkla, flexibla och givna valet när man pratar framtidens arbetsmiljöer, menar Joakim Newman.