Ny design på flex.se

Vår hemsida, www.flex.se, har fått ny grafisk form och förbättrade funktioner.

Vi bjuder på möjligheter att skapa ny, inspirerande kontorsmiljö med våra flexibla systemväggar. Hemsidan är alltid aktuell och inspirerande; nu är den dessutom ännu lättare att jobba med.

En viktig nyhet är hur vi presenterar våra produkter. Vi har fokuserat på att bli tydliga genom att visa funktionella produktkombinationer och komplettera med detaljerad information som visas när du behöver den.

Produkter för flexibla, inspirerande kontor

När du studerar ett grundalternativ, exempelvis våra systemväggar eller glaspartier, kommer du vidare till detaljerad information om produkten och länkar till de kombinationer och tillval som är aktuella. Du går vidare, steg för steg, tills du har kombinerat de produkter som passar ditt projekt.

Länkar till BIM-objekt och produktblad i form av pdf-filer hittar du också vid respektive produkt.

Välkommen till våra inspirerande miljöer!