Färgsprakande glas i ny kontorsmiljö hos Dialect

I samband med ombyggnaden av Dialects kontor i Malmö har lokalerna fått nya kontors- och mötesrum som bidrar till den tilltalande och inspirerande miljön. Rummen, med oregelbunden form och rundade hörn har väggar av färgat glas från FLEX Interior Systems.

Firas Mohamad på Dialect är nöjd med resultatet och de nya lokalerna.

– Vi har fått en trivsam, mjuk och behaglig miljö utan skarpa kanter här på kontoret. Det bidrar till den känsla av förutsättningslös anpassning och obegränsade möjligheter som vårt företag står för. De färgade glasen ger en varm och välkomnande inramning, menar Firas.

Kommunikationen mellan beställare och leverantör är viktig för att nå de optimala lösningarna för en inspirerande kontorsmiljö.

– Vi har haft ett bra samarbete med FLEX under byggtiden. De visar ett bra engagemang och fanns på plats för att se till att montaget fungerade som det skulle. Och när det uppstod någon tveksamhet fick vi bra gehör för våra synpunkter, ett serviceinriktat tillmötesgående som gör att vi är helt nöjda och kan trivas mycket bra i våra nya lokaler, säger Firas Mohamad på Dialect.

För mer information, kontakta Kenneth Andersson, 040-28 65 43, k.andersson@flex.se.

FLEX Interior Systems AB grundades i Örebro 1973 och ägs av familjen Johnsson genom bolaget FLEX Group AB. Vi utvecklar moderna kontorsmiljöer med fokus på design, ljudmiljö och funktion som skapar effektiva lokaler att trivas i. Vi tar ansvar för hela byggprocessen – från idé till färdig vägg. Våra systemväggar ger stor flexibilitet och är återanvändbara, vilket bidrar till lägre miljöpåverkan under kontorets livslängd. Koncernen innefattar FLEX Interior Systems AB, Rolf Lindström Undertak AB och Perakustik AB. Vi har verksamhet i hela landet med regionkontor i Örebro, Stockholm, Malmö och Göteborg.