Nytt kontor i Göteborg visar flexibelt byggsystem

När marknadserbjudandet innebär flexibla väggsystem till inspirerande kontor är det egna kontoret en given utställningsplats. FLEX Interior Systems inredde sitt nya kontor i Göteborg för att åskådliggöra företagets idéer.

Ett besök vid FLEX kontor i Göteborg är ett bra sätt att få en bild av möjligheterna att skapa inspirerande kontor med flexibla systemväggar. I november förra året flyttade företaget in i nya lokaler och tog då tillfället i akt och gjorde den nya arbetsplatsen till en levande utställning.

För att synliggöra många varianter och möjligheter med de olika väggsystemen är kontoret designat med både täta väggar, Glassline-partier, välvda glas och glasade hörn. Representanter från flera fastighetsbolag har redan varit på plats och responsen har varit mycket god på idéerna om trivsamma kontorslösningar.

För mer information, kontakta Håkan Engdahl, 019-16 62 87, h.engdahl@flex.se.

FLEX Interior Systems AB grundades i Örebro 1973 och ägs av familjen Johnsson genom bolaget FLEX Group AB. Vi utvecklar moderna kontorsmiljöer med fokus på design, ljudmiljö och funktion som skapar effektiva lokaler att trivas i. Vi tar ansvar för hela byggprocessen – från idé till färdig vägg. Våra systemväggar ger stor flexibilitet och är återanvändbara, vilket bidrar till lägre miljöpåverkan under kontorets livslängd. Koncernen innefattar FLEX Interior Systems AB, Rolf Lindström Undertak AB och Perakustik AB. Vi har verksamhet i hela landet med regionkontor i Örebro, Stockholm, Malmö och Göteborg.