Intressanta möten under välbesökta julluncher

Det har blivit en uppskattad tradition när flera ledande företag i byggbranschen gör gemensam sak och arrangerar julluncher där inbjudna arkitekter och andra i branschen får ett bra tillfälle att mötas och ventilera åsikter med likasinnade.

När de nyligen genomförda julluncherna kunde summeras var vårt bestående intryck att det här året skulle få en bra start. Arrangemangen, där vi tillsammans med de andra leverantörsföretagen får möjlighet att träffa arkitekter och branschkollegor var mycket välbesökta.

I Stockholm, Göteborg och Malmö kom sammanlagt ca 1.850 besökare, vilket visar att träffarna har blivit allt mer populära under åren. Många ser detta som ett fint tillfälle att träffas och umgås med kollegor på ett sätt som inte blir av annars. Diskussionerna under luncherna har gett oss många uppslag att följa upp när vardagen nu tagit fart på allvar igen.

Vi är mycket tacksamma för det visade intresset och ser redan nu fram emot årets julluncher. Tider och platser är redan bestämda, så att alla berörda kan planera i god tid.

Julluncher 2014

Stockholm ons 3/12, tors 4/12 Clarion Hotel, Ringvägen 98

Göteborg      tis 9/12, ons 10/12 Elite Parc Avenue  

Malmö tors 11/12 Scandic Triangeln