Karriär

Söker du en spännande utmaning?

FLEX är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Företaget grundades 1973 och ägs sedan 1989 av familjen Johnsson via bolaget FLEX Group AB.

Företaget har byggts på kunskap och kompetens inom byggbranschen och systemväggsprodukter som företaget efter hand utvecklat och vidareutvecklat. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige med huvudkontor och logistikcenter i Örebro och regionkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Montageledare

Är du vår nya medarbetare? FLEX Interior Systems söker nu en erfaren montageledare till region Väst.

Arbetsuppgifter
I rollen som montageledare leder, fördelar och utvecklar du montageresurserna i regionen.

Som montageledare driver du montagearbetet i regionen, ansvarar för planering och bemanning samt säkrar montagekvalitet och en god och säker arbetsmiljö för montörerna. Du samarbetar också med övriga regioner och deltar i företagets kontinuerliga produktutveckling och miljöarbete.

I tjänsten kommer också viss kalkylering och viss försäljning av våra tjänster och produkter ingå, vilket innebär att kunskap inom dessa områden är en merit.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har dokumenterad, relevant erfarenhet och kunskap inom såväl arbetsområdet som byggbranschen. Det är också en fördel om du tidigare arbetat som arbetsledare/projektledare.

Du är en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans med andra men trivs också med självständigt arbete och att ta eget ansvar. Genom din utpräglade vi-känsla och ditt driv passar du bra in i en organisation där teamkänsla och kvalitet värdesätts högt.

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 30/6 2022, så skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag till Tobias Johansson:
t.johansson@flex.se

Projektberedare

Är du vår nya medarbetare? FLEX Interior Systems söker nu projektberedare med sinne för smarta lösningar och systematiskt arbete.

Arbetsuppgifter
I rollen som projektberedare är du delaktig i projektet hela vägen från offert till uppföljning. Du är med i offertkalkyleringen, skapar kompletta handlingar i Autocad och Bluebeam, beräknar materialåtgång samt beställer material och upprättar leveransplaner.

Som projektberedare har du kontinuerlig kontakt med företagets säljare, logistikcenter, leverantörer, arkitekter och beställare för att kommunicera, kontrollera och följa upp det planerade monteringsarbetet.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som idag jobbar eller vill jobba i byggbranschen. Du är genuint intresserad av produkter och metod- och processutveckling. Med ett kreativt drag och gott sinne för detaljer gillar du också att komma på nya, smarta lösningar som är till nytta för både kunden och företaget.

Du är en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans med andra men trivs också med självständigt arbete och att ta eget ansvar. Som den ”doer” du är gillar du att ha flera projekt igång parallellt och där kommer din lyhördhet och fallenhet för att prioritera väl till pass, liksom din förmåga att kommunicera i både tal och skrift.

Genom din utpräglade vi-känsla, ditt engagemang och ditt driv passar du bra in i en organisation där teamkänsla och kvalitet värdesätts högt.

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 23/6 2022, så se till att skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag till Mats Lundgren:
m.lundgren@flex.se

Montör

Jobba med systemväggar och undertak i trevlig arbetsmiljö som montör på Flex Interior Systems.

På Flex är vi kända för att skapa moderna, funktionella och uttrycksfulla arbetsmiljöer. För att säkerställa kvalitet hela vägen levererar och monterar våra egna montörer systemväggsprodukterna och undertakslösningarna som gett oss stor framgång på marknaden.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är finsnickare, inredare/montör och som vill arbeta med montering av våra produkter i GÖTEBORGSOMRÅDET. Du arbetar huvudsakligen inomhus i slutskedet av byggprocessen där vi färdigställer moderna kontorsmiljöer.

Detta innebär att du får en mycket trevlig arbetsmiljö, våra produkter är färdigbehandlade snickerier och väggar.

Utbildning och erfarenhet

Vi räknar med att du är ordningsam, serviceinriktad och har en utpräglad känsla för god kvalitet. Du och dina arbetskamrater agerar ofta självständigt på arbetsplatserna, vilket gör att du blir en av våra ambassadörer på marknaden.

Du måste ha körkort och bil eftersom du behöver kunna förflytta dig inom regionen. Din tjänst innebär ibland arbete på annan ort, tillfälligt och i mindre omfattning.

Välkommen med din ansökan!

 

Hör av dig till Fredrik Modin, 019- 16 62 82 eller mail:
f.modin@flex.se

ENSKILDA RUM

Vi hjälper dig att forma rum för integritet och avskilt arbete där tystnaden är ett krav för att behålla fokus. Intill men ändå avskilt.

SAMTALSRUM

Vi hjälper dig med lösningarna utifrån dina visioner. Tillsammans formar vi samtalsrum för kollegor och kunder.

MÖTESRUM

Vi hjälper dig att forma mötesrum för avskildhet, trivsel och givande diskussioner på arbetsplatsen.