FLEX och Perakustik på samma adress

Fördjupat samarbete och helhetslösningar är några av fördelarna när systerbolagen FLEX och Perakustik nu flyttar ihop i gemensamma lokaler i Veddesta i Stockholm.

”Vi jobbar i samma bransch och kan erbjuda våra kunder helhetslösningar med både väggar och innertak. Om vi sitter tillsammans blir samarbetet djupare och synergierna större. Vi har pratat om det länge, men det har varit svårt att hitta en kombilokal som passar”, berättar Andreas Jonsson, regionchef och projektsäljare i Region Stockholm.

För en tid sedan hittade man en kombinerad lager- och kontorslokal som uppfyller alla kriterier för de båda företagen. ”Ja, här har vi totalt runt 500 kvadratmeter. På markplan finns ett stort lager och på övervåningen det tillhörande kontoret där vi kommer att sitta sex personer – två från Perakustik och fyra från FLEX. FLEX flyttade in i april och Perakustik håller på att flytta in precis nu”, säger Andreas Jonsson och tillägger: ”Jag jobbade på Perakustik på 90-talet så det är lite extra roligt att vi kan flytta ihop och jobba närmare varandra nu. Cirkeln är sluten.”

När alla är på plats är planen framöver att inreda kontorsdelen med egna produkter. ”Ja, med tiden ska vi bygga upp lite av ett showroom som vi kan dema för kunder, med både systemväggar och undertak”, avslutar Andreas Jonsson.